"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Millet anladı ki, iktidarın afetlere hazırlığı yok

03 Ağustos 2021, Salı 18:53
Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, günlerdir devam eden orman yangınları ile ilgili, “Hiçbir şeyi koruyamıyoruz. Bayrağımızı, sınırımızı, çocuklarımızı, kadınlarımızı, tabiatı, hayvanlarımızı... Koruduğunuz iki şey var; çıkarınız ve sözüm ona itibarınız. Onun da bedelini millet ödüyor” dedi.

DP Lideri Gültekin Uysal: Kayyım düzeni her yeri çökertti
Meclis üç ay önce uyarmış

 

Sosyal paylaşım sitesinden açıklamalarda bulunan Uysal, “Orman yangınları vesileyle 19 yılın sonunda milletimiz anladı ki Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti’nin başına gelmiş en büyük felâket AKP iktidarı. Orman yangınlarına öngörü, tedbir ve hazırlığı olmayan AKP İktidarının rehin aldığı Türkiye’nin 1999 İzmit depremi şiddetinde bir depremde hali nice olur” ifadelerini kullandı.

Ankara - Fatih Karagöz

Okunma Sayısı: 4791
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Ahmet

    4.8.2021 07:57:47

    Güney Kore salgın hastalıklarla mücadelede doktorların önemini bildiğinden onları korumak için özel elbiseler hazırlamıştı covid salgını başlayınca hazırlıklıydı, kuraklık, deprem, yangın ve salgın hastalıklara karşı gerekli tedbirlerin alınmadığı ortada tedbirsizlik had safhada.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı