01 Nisan 2021, Perşembe 17:30
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, parti olarak, diğer muhalefet partileri ile parlamenter sistem üzerine bir çalışma başlatıldığını söyledi.
Babacan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Saadet Partisi Genel BaşkanıTemel Karamollaoğlu’nun parlamenter sistemle ilgili çalışmaları birlikte yürütmeyi kabul ettiğini ve yakında trafiğin başlayacağını belirtti. Babacan, “Parlamenter sistem ile ilgili kendi çalışmamız tamamlanınca, kendi içimizden bir vizyon belgesi çıkartıp, bu belgenin üzerinde diğer siyasi partilerle bir diyalog ve istişare süreci başlatma kararı aldık” ifadelerini kullandı.
Okunma Sayısı: 3812
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.