"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Partisini tarihinde ilk kez barajın altında bırakan kişi millete akıl veriyor'

16 Şubat 2016, Salı 10:54
Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal'ı eleştirdi.

Günay, Baykal'ın CHP'yi tarihinde ilk kez baraj altında bırakan kişi olduğunu hatırlatarak, "Rakiplerini sahte belgelerle ihraç eden kişi çıkmış ülkeye akıl öğretiyor.” dedi.

Günay, katıldığı bir televizyon programında ülke gündemiyle ilgili açıklamalar yapan Baykal’ı Twitter üzerinden eleştirdi. Baykal, katıldığı programda ülke gündemi ve CHP yönetimiyle ilgili açıklamalar yapmıştı.

Baykal, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevden ayrılmasını da istemişti. 

CHP'de genel sekreterlik görevi de yapan Ertuğrul Günay, Baykal'ı, Twitter'da yazdığı “Partisini tarihinde ilk kez barajın altında bırakan, rakiplerini sahte belgelerle ihraç eden kişi çıkmış ülkeye akıl öğretiyor.” cümlesiyle eleştirdi. 

Okunma Sayısı: 1125
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı