"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Salmak istedikleri korkuya kulak asmayacağız

20 Ocak 2021, Çarşamba 17:00
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, İl Başkanları toplantısında konuştu.

Davutoğlu, “Türkiye’nin neresinde olursa olsun bize korku salmak isteyenlerin salmak istedikleri korkuya da biz kulak asmayacağız. Meydanı boş bırakmayacağız” dedi. Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ’a evinin önünde düzenlenen silahlı, sopalı saldırı ile ilgili, “Birileri şiddeti teşvik ederken mağdur olan biz olmamıza kanı dökülen bizim arkadaşımız olmasına rağmen kimse öfke kin dili kullanmadı. Ankara’da yaşanan şey sıradan bir şey değildir, Ankara’da yaşanan siyasi bir terördür. Biz buna sessiz kalamayız biz bunu unutturmayız” şeklinde konuştu.

Okunma Sayısı: 2366
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı