"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sandık gelecek

13 Haziran 2021, Pazar 18:00
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Batıkent Murat Karayalçın Meydanı Açılış Töreni’nde konuştu.

Siyasetin kirlilikten arındığı zaman halka hizmete dönük olacağını belirten Kılıçdaroğlu, o zaman Türkiye genelindeki bütün belediye başkanlarının hangi partiden olursa olsun hizmet verme yarışına gireceğini söyledi. Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti: “Biz bunları biliyoruz, yapacağız. Sakın ola ki umutsuzluğa kapılmayın. Sakın ola. Hep beraber seçimi bekliyoruz. Gelecek o sandık, önümüze gelecek. Sizden sadece bir şey istiyorum, sandığa gidip oy kullanırken eliniz vicdanınızda olsun. Ahlâktan, adaletten, insandan, çevreden, dostlardan, güzelliklerden yana ve en önemlisi inancınızdan yana olsun. Oy kullandığınız zaman göreceksiniz ki siyasete zaten cemre düştü, çok daha güzel bir Türkiye’yi beraber inşa edeceğiz. Türkiye’nin çözülemeyecek sorunları yoktur, hep beraber bu sorunları çözeceğiz. Yeter ki ahlâktan, adaletten yana tavrımızı ortaya koymuş olalım.”

Okunma Sayısı: 3110
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı