"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sıra Mısır’la anlaşmada

04 Temmuz 2016, Pazartesi
AKP Grup Başkanvekili Naci Bostancı, “İsrail ile malûm barışma sağlandı, Rusya ile barış sağlandı, Mısır ile de bir takım görüşmeler yapılacak muhakkak.” dedi.

Bostancı, partisinin Gümüşhacıköy İlçe Başkanlığınca öğretmenevinde düzenlenen iftar programına katıldı. Ortadoğu coğrafyasında çok vahim gelişmelerin yaşandığını ve birçok insanın vefat ettiğini, acılar çektiğini vurgulayan Bostancı, şunları kaydetti:  

“Bunların bir kısmına bizler de bütün dünya gibi şahit olduk. İnşallah Türkiye’de bu son dönemde huzur ve istikrarın sağlanması için gerçekleştirdiğimiz girişimler meyvelerini verecek. Ortadoğu’da da bir istikrar ve huzur getirme yolunda dev adımlar atacağız. İsrail ile malum barışma sağlandı, Rusya ile barış sağlandı, Mısır ile de bir takım görüşmeler yapılacak muhakkak. Mesele şu, her halükârda Türkiye, dünyanın her yerindeki mazlûmlara ilişkin, o kârlı tavrını sergileyecektir. Bunu yaparken elbette, ülkelerle, onların girişimleriyle, yöneticileri ile de görüşmeler üzerinden bunları sürdürmenin, barışçıl bir şekilde bu ileri yürütmenin bir yolunu bulacaktır. Yaklaşımımız bu. Bu, hem Türk halkı için hem Ortadoğu coğrafyasında var olan akrabalarımız için hem de dünyanın tüm mazlumları için hayırlı bir yol.”

AA

Etiketler: naci bostancı, mısır
Okunma Sayısı: 1532
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • kubilay

    4.7.2016 03:31:49

    naci efendi rabia'ya ne oldu.tahrik edip sonra da katile teslim ettiğiniz mursiye ne oldu.Nedense bir zamanlardır ki rabia işareti yapılmıyor yoksa orayada mı milletten habersiz gemicik katarı ticaret yapıyor.Hayıflar olsun hayıflar olsun.BOB başkanlığının bihakkın hakkını verdiniz.Arap sonbaharını yerleştirdiniz millet-i masumeyi yerinden yurdundan ettiniz şimdi ise bir şey olmamış gibi darbecilerle siyonistlerle kolkolasınız.Allah sizi bildiği gibi yapsın.Çözüm süreci adı altında güneydoğuyu 4 yıl teröre teslim ettiniz 100 binlerce masum vatandaşı yerinden yurdundan ettiniz,dağdaki terörü şehirlere indirdiniz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı