"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sıra şirketlerin dövizine mi geldi?

25 Haziran 2022, Cumartesi 18:50
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun (BDDK) TL ticari kredi kullanımında getirdiği yeni şarta bir tepki de Gelecek Partisi lideri Davutoğlu’ndan geldi.

T24’ün haberine göre, BDDK tarafından getirilen yeni düzenlemeye göre, döviz varlıkları karşılığı 15 milyon TL’yi aşmayan şirketlere, kredi kullanmaları durumunda döviz varlıklarını 15 milyon TL üzerine çıkarmama şartı getirildi. BDDK’nın açıklamalarının ardından Davutoğlu sosyal medya hesabı Twitter’dan tepki gösterirken, “Her fırsatta ‘serbest kambiyo rejimini sürdüreceğiz’ deyip, şirketlere krediye ulaşmak için dövizinizi satın baskısı yapamazsınız. Sattığınız dövizler yetmedi şimdi de şirketlerin dövizine mi göz diktiniz? Artık durun. Safsata politikalarınızla ülkedeki ticareti durduracaksınız.” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1259
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    26.6.2022 22:20:52

    Vatandaşın Yastık altına ,kara günler için sakladığı DÖVİZ ve ALTINI milli ve Dini saliklerle heyecana getirip ucuz kurla bozdurup, kapışanlar, bu haram ve bereketsiz mal da yetmeyince, yeni oyun ve hilelerle ,kıyıdan köşeden başka kaynaklarıda KURUTMA peşine düştüler. Bu işin daha kolayı var; HÜKUMET İSTİFA ETSİN. HEM GÜZEL ÜLKEMİZ KURTULUR hemde kendi itibarları. İstifa edebilmek de büyük bir marifettir, erdemlikdir. Başarma şansının olmadığını bile bile hükumeti devam ettirmek inadı ne MİLLÎ'dir ve ne de DİNÎ?! Yazık, hem de çoook yazık.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı