"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sırrı Süreyya Önder: Elimizde Demirtaş'a yönelik suikast düzenleneceği bilgisi var

21 Mayıs 2015, Perşembe 16:53
Halkların Demokratik Partisi (HDP) İstanbul Milletvekili ve Ankara 1'inci Bölge Adayı Sırrı Süreyya Önder, "(Selahattin Demirtaş'a yönelik) suikast düzenleneceği bilgileri var elimizde. Ciddi kaynaklardan uyarılar geliyor' dedi.

Amerika'nın Sesi Radyosu'na konuşan Önder, HDP’ye yönelik saldırılar nedeniyle can kaybı yaşanmasından endişe duyduklarını belirtti.

Önder, “(Demirtaş’a yönelik olarak) Çok yaygın şekilde suikast söylentileri dillendiriliyor. Ciddi kaynaklardan bize uyarılar geliyor. Fakat endişemizi sadece daha fazla çalışarak, daha dikkatli olarak aşıyoruz” dedi.

Ankara’daki seçim çalışmasını, polis koruması olmaksızın Ankara İl Başkanı Lokman Ergün ve araç sürücüsünden oluşan iki kişilik ekip beraberinde özel aracıyla gerçekleştiren Önder, Demirtaş’ın da benzer şekilde hareket ettiğini söyledi.

Önder, “Etrafınızdaki insan sayısını çoğaltmanın ya da halkla aranıza güvenlik duvarları örmenin bizim devrimci anlayışımıza yakışmadığını düşünüyoruz. Biz etrafımızı güvenlik duvarlarıyla ördüğümüzde halkla aramıza mesafe koymuş oluruz. Ölüm bizler açısından daha takdire şayandır halkla aramıza kurulacak bariyer yerine” diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1747
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı