"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor'

16 Mayıs 2020, Cumartesi 21:24
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tele1 TV’de Uğur Dündar’ın sunduğu Demokrasi Arenası’na katıldı.

Akşener iktidarı eleştirerek: “Söyledikleriyle yaptıkları birbirini tutmuyor. AK Parti’ye oy veren, yönetici olarak çalışan dindar, muhafazakâr insanlara o geleneği iyi bilen bir insan olarak seslenmek istiyorum. Bizim dinimizde kadının çocuğun tehdit edildiği bir söylem eylem olamaz, insanların birbirine düşmanlaştırılması olamaz. Sayın AK Parti yöneticileri sizlere sesleniyorum, Erdoğan’ın sırtına yapışmış bu kenelerin atılmasında tutum alın. Küçük bir eleştiri, küçük bir önerinin karşılığı olarak insanların ismen tehdit edilmesine göz yumulmasının Türkiye’de hayra alamet olmadığına inanıyorum. Bu dilin çevrilmesi için AK Parti seçmenine, özellikle dindar muhafazakâr kesimden gelen seçmen ve yöneticilere sesleniyorum, bu keneler artık kanamalı kırım Kongo kenesine dönüştüler. Erdoğan’ı cumhurbaşkanı olarak hanginiz eleştirdiniz?” dedi. 

Etiketler: Meral Akşener
Okunma Sayısı: 4127
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı