"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ülke sorunlarla boğuşurken vekiller tatilde

15 Ağustos 2015, Cumartesi 13:31
Ege İş Kadınları Derneği (EGİKAD) Yönetim Kurulu Başkanı Betül Elmasoğlu, ülkenin terör başta olmak üzere birçok meseleyle boğuştuğunu, genel seçimden beri 70 gün geçmesine rağmen hükümetin kurulamadığını belirterek, bu dönemde Meclis’in işbaşı yapması gerektiğini söyledi.

Elmasoğlu, terör saldırılarının ve ekonomik sıkıntıların arttığı bu dönemde TBMM’nin tatilde olmasını anlayamadıklarını ifade etti.

‘VEKİLLERE 2,5 AY TATİL LÜKS’

TBMM’nin Ramazan Bayramı'ndan önce, 15 Temmuz 2015 tarihinde tatile girdiğini ve 1 Ekim’e kadar tatilde olacağının Resmî Gazete’de yayımlandığını dile getiren Elmasoğlu, sıkıntılara çözüm üretilmesi için seçilen milletvekillerinin, bu ortamda 2,5 ay tatil yapmasının lüks olduğunu ifade etti. Ülkede 70 gündür hükümet kurulamadığını, bu sebeple siyasi istikrarsızlık görüntüsünün ortaya çıktığını söyleyen Elmasoğlu, “Seçimler 7 Haziran tarihinde yapıldı. Seçimlerde halk, koalisyon kurulmasını istedi. 70 günlük süre geçti ama bir türlü hükümet kurulamadı. Bu süre içinde ülkede terör yeniden canlar almaya başladı. Ekonomide dengeler değişti. Sanayiciler umutsuz. İş dünyası, ne olacağı beklentisiyle adım atamıyor. Böyle bir ortamda ülke sorunlarına çözüm için seçtiğimiz vekillerimiz tatilde. 1 Ekim’e kadar da tatilleri sürecek. TBMM, böyle bir süreçte hemen görevine başlamalı. Hükümet kurulamadı, erken seçim ufukta görünüyor ama yeni bir seçim, ülke için zaman kaybı olacak.” değerlendirmesinde bulundu.

Okunma Sayısı: 1424
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı