"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

24 ilde 135 arsa TOKİ tarafından satışa sunuldu

12 Ocak 2018, Cuma 20:03
Toplu Konut İdaresi tarafından 24 ilde toplam 1 milyon 152 bin 993 metrekare büyüklüğünde 135 arsa satışa sunuldu.

Toplu Konut İdaresinden (TOKİ) yapılan yazılı açıklamaya göre, idare tarafından Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Batman, Bilecik, Bitlis, Diyarbakır, Düzce, Edirne, Elazığ, Eskişehir, Giresun, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Manisa, Sakarya, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Uşak ve Van illerinde toplam 1 milyon 152 bin 993 metrekare büyüklüğünde 135 arsa satışa sunuldu. 

Muhammen bedeli 845 milyon lira olan arsalar, açık artırma yöntemi ile satılacak.

Arsaların nitelikleri, "Konut, ticaret, sanayi, merkezi iş, tali iş, çarşılar iş ve alışveriş merkezleri, özel kreş, özel eğitim, özel sağlık, konut dışı kentsel çalışma, sosyal tesis ve gelişme konut imarlı arsalar." olarak açıklandı.

Müzayede 30 Ocak saat 13.30'da TOKİ'nin Ankara Bilkent'teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda gerçekleştirilecek.

Satış, kuruma ait www.emlakyonetim.com.tr web adresinden canlı yayın yayınlanacak.

Satışa sunulan bazı arsalar

İstanbul'un Başakşehir ilçesi Kayabaşı'nda özel eğitim, özel sağlık, İkitelli'de konut, ticaret, konut dışı kentsel çalışma, Kağıthane'de konut, Üsküdar'da özel eğitim, Avcılar'da konut niteliğinde imarlı arsalar satışa sunuldu.

Ankara'nın Çankaya ilçesinde konut, ticaret, gelişme konut, Etimesgut Yapracıkköyü'nde konut, Gölbaşı Taşpınar, Virancık ve Örencik'te konut, ticaret, Pursaklar Saray'da konut, ticaret, Sincan Alcı ve Yeni Peçenek'te konut, ticaret, Yenimahalle Yuva'da konut, ticaret, Kahramankazan'da konut, ticaret niteliğinde imarlı arsalar satılacak.

AA

Etiketler: toki, arsa
Okunma Sayısı: 1376
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı