"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

335 milyon liralık satış Periscope'tan canlı yayınlandı

29 Eylül 2015, Salı 12:45
Cola Turka, Saka Su ve Çamlıca Gazoz'u Japon DyDo Drinco'ya 335 milyon liraya satan Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, son imzaları Periscope'tan canlı yayınladı.

"Artık sosyal medya şahitliği var" diyen Murat Ülker, atılan imzalara ilişkin bir fotoğrafı da takipçileri ile paylaştı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, geçtiğimiz mayıs ayında süt ve süt ürünleri üretimi yapan şirketi Ak Gıda A.Ş'yi Fransız gıda devi Groupe Lactalis'e satan Yıldız Holding, geçtiğimiz günlerde de üç önemli içecek markasını Japon şirketi DyDo Drinco'ya satmıştı.

Della Gıda San. ve Tic. A.Ş. (Cola Turka), Bahar Su San. ve Tic. A.Ş (Saka Su) ile İlk Mevsim Meyve Suları Pazarlama A.Ş'nin (Çamlıca Gazoz) yüzde 90 hissesinin satışını kapsayan operasyona ilişkin imzalar ise bu sabah atıldı.

Twitter'da 100 bine yakın takipçisi bulunan Murat Ülker, "Artık sosyal medya şahitliği var. Biz de imzalarımızı canlı yanında takipçilerimizin huzurunda attık" mesajı ile birlikte bir de fotoğraf paylaştı.

Toplu fotoğraf karesinde Yıldız Holding tepe yönetiminin yanı sıra DyDo Drinco'nun yöneticileri de yer aldı. 

Murat Ülker, şirketlerin devrini sağlayan evrakların imza işlemlerini ise Periscope'tan canlı yayınladı. "Dünkü haberin canlı imzası" başlığı ile yapılan yayında taraflar ilgili evrakları imzalıyor.

Okunma Sayısı: 1411
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı