"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ağbal: Bazı vergileri kaldırabiliriz

26 Nisan 2017, Çarşamba 11:47
Maliye Bakanı Ağbal, piyasa derinliği için bazı vergileri kaldırabileceklerini bildirdi.

Maliye Bakanı Naci Ağbal, piyasa derinliği için çalışma yaptıklarını ve bazı vergileri kaldırabileceklerini açıkladı. Ağbal ayrıca finansal piyasalara yeni enstrümanlar getirmek için düzenleme yaptıklarını da bildirdi. 

Dünya Gazetesi'nde yer alan habere göre Ağbal, İstanbul'da "Türk Bankacılık Sektöründe Suç Gelirlerinin Aklanması ve Terörün Finansmanı İle Mücadele Çalıştayı"nda konuştu.

Ekonomide alınan tedbirlerin bütçe açığına etkisinin milli gelirin yüzde 0,74'ü olduğu bilgisini paylaşan Ağbal, "Kamu maliyesinde alacağımız tedbirler arz tarafına yansıyacak. Türkiye'de mali disiplin var ve sürecek. Almış olduğumuz tedbirler geçici. Tedbirlerin etkisinde oran gelecek yıl yüzde 0,38, 2019'da yüzde 0,30'a düşüyor" dedi. Ağbal tedbir ve teşviklerin etkisini göstermeye başladığını belirtti.

Etiketler: naci ağbal, vergi, maliye
Okunma Sayısı: 1560
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    26.4.2017 15:18:05

    Tribünlere oynamayı ve işportacı mantığını bırakın.DEVLET İDARESİNDESİNİZ aklınızı başınıza toplayın. 1-Gayrımenkulde tapu harcını alıcıdan ve satıcıdan % 1 indirin. 2-Hayvancılığı ciddi ciddi destekleyin.Etin kilosu olmuş 60 lira siz hala ithalatla bunu çözemezsiniz. 3-Tarımda köylüyü kazandırın ki ithalat yapmayın.Gerekirse sübvanse ediniz.Maliyetleri düşürecek çalışmayı yapmak zormu. Son söz YİD deki yanlışları acilen düzeltin ve yeni kanburlar üretmeyin.

  • Kim doğru

    26.4.2017 14:03:55

    Önce daha görmediğimiz köprü vergisin kaldırın siz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı