"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Azeri gruptan 60 milyonluk yatırım

03 Kasım 2018, Cumartesi 23:32
Azerbaycan’ın önde gelen sanayici ailesi Zülfikarlı Grup, Türkiye’ye 60 milyon TL tutarında inşaat, makine üretimi ve gıda sektörüne yatırım yapacak.

Türkiye ekonomisine yönelik uzun vadeli yatırımlarına devam edeceklerini anlatan Yönetim Kurulu Başkanı Şahin Zülfikarlı, “Halihazırda Turizm, Gıda, İnşaat, metal profil gibi alanlarda 2005 yılından bu yana Türkiye’ye yatırım yapıyoruz. Dost zor günde belli olur deyip kardeş ülke Türkiye’ye 60 milyon TL daha yatırım yapmaya karar verdik. Ekonomik durgunluk  var deyip Türkiye’ye yatırım yapmayan yabancı yatırımcı fırsat trenini kaçırır” diye konuştu. Yeni yatırımlarla birlikte 100 kişiye istihdam sağlayacaklarını belirten Zülfikarlı, “Yaptığımız yatırımlar nedeniyle devletimiz bize Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlığı verdi. Tüm aile olarak 2019 yılını yatırım ve istihdam yılı ilan ettik. Türkiye’nin iyi gününde yanındaydık, burada para kazandık. Kötü gününde herkes gitse biz yatırımlarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” dedi. 

Musa Aydın - İstanbul 

Etiketler: azerbaycan, yatırım
Okunma Sayısı: 1860
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı