"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Beylikdüzü, yatırımcısını mutlu ediyor

06 Ekim 2015, Salı 09:46
Nitelikli konut yatırımının çekim merkezlerinden Beylikdüzü, İstanbul’un en fazla prim yapan bölgelerinden biri olarak yatırımcısını mutlu ediyor. İlçe, yerli ve yabancı yatırımcının ilgi odağı olmayı sürdürüyor.

Beylikdüzü İstanbul'un gecekondu yapılaşması olmayan nadir ilçelerinden biri ve gelecekte de bölgenin değer kazanmaya devam edeceği öngörülüyor.

BEYLİKDÜZÜ’NÜ DEĞERLİ KILAN 4 ÖZELLİK

1- Kişi başına 10 metrekareyi aşan yeşil alanlarıyla bir Avrupa şehri standardında.

2- Beylikdüzü’ne metro hattının gelecek olmasının yanı sıra planlanan deniz otobüs seferlerinin hayata geçmesiyle ilçe nüfusunun 2.5 kat artacağı düşünülüyor.

3- Konut arsa metrekare birim fiyatları bin 500 ile 7 bin lira aralığında değişiyor.

4- İlçedeki nitelikli konut fiyatlarının metrekaresi 3 ila 5 bin lira aralığında.

NTV

Okunma Sayısı: 3576
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı