"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bilecik: Sorgulayın, planlayın ve harekete geçin

13 Mayıs 2018, Pazar 20:30
MEF Eğitim Kurumları tarafından, 1991 yılından bu yana, lise öğrencilerini bilimsel araştırmalara teşvik etmek amacıyla düzenlenen ve bu yıl ilk defa eğitimci ve MEF Eğitim Kurumlarının Kurucusu Dr. İbrahim Arıkan’ın adı ile gerçekleşen “27. Dr. İbrahim Arıkan MEF Eğitim Kurumları Araştırma Projeleri Yarışması”nın ödül töreni 11 Mayıs 2018 Cuma günü, MEF Okulları İstanbul, Ulus Kampüsü’nde TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik’in onur konuğu olarak katılımı ile gerçekleştirildi.

Tüm Dünya’dan başvuruda bulunan toplam 766 proje arasında yapılan ön eleme sonucunda Türkiye dahil 15 ülkenin 90 proje ile finale kaldığı yarışmanın ödül töreninde konuşan TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik, söz konusu yarışmanın ülkemizde eğitim ve girişimciliği harmanlayan köklü bir platform haline geldiğine  değinerek şunları söyledi; “Eğitim, TÜSİAD’ın, kuruluşundan bu yana, en çok önem verdiği konuların başında geliyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinden gençlerle ülkemiz gençlerinin bilim ve araştırma eksenli bir proje yarışmasında kaynaşması, bilgi ve heyecanlarını paylaşması ve bu geleneğin 30’uncu yılına yaklaşması kıvanç duyulacak bir başarıdır.

Farklı kültürleri tanımaya çalışın

“Sevgili gençler,sizlere bazı tavsiyelerim olacak: Eğitimin ve öğrenmenin ömür boyu devam ettiğini hiç unutmayın. Uzmanlaşmak istediğiniz alanları iyi seçin. Asla size hazır olarak sunulanla yetinmeyin. “Dünyayı, farklı ülkeleri, farklı kültürleri tanımaya çalışın. Bu deneyiminizin ve girişimci ruhunuzun, yaşamınız boyunca en büyük gücünüz olacağını unutmayın. Daima hayal kurun, sorgulayın, planlayın ve harekete geçin. Hayata nasıl bakarsanız o da size öyle cevap verir. Hiçbir şeyden korkmayın. Çok çalışın, şimdiden hedefleriniz olsun. Daima daha iyi yerlere, daha yükseklere hedef koyun.”

DHA

Etiketler: erol bilecik, tüsiad
Okunma Sayısı: 1213
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı