"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bu kez "Hayali ithalat" operasyonu

05 Ekim 2015, Pazartesi 13:46
Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Gemlik İlçesi'nde bulunan serbest bölgede hayali ithalat ve ihracat yaparak devleti zarara uğrattığı öne sürülen firma ve görevliler hakkında operasyon başlattı.

Birçok depoya baskın yapan jandarma, aralarında memurların da bulunduğu bazı kişileri gözaltına aldı.

İhbarı değerlendiren Bursa Jandarma Komutanlığı Kaçakcılık ve Organize Suçlar Şubesi ekipleri, savcılıktan alınan izin ile hayali ihracat ve ithalat yapıldığı iddiasıyla inceleme başlatı. Yapılan araştırma sonrası jandarma bu sabah Gemlik Serbest Bölge'de operasyon yaptı. Operasyon kapsamında birçok işyerinin merkezlerinde ve depolarında aramalar yapıldı. Hayali ithalat ve ihracat ile devletin zarara uğratıldığını söyleyen yetkililer, "Önceden 'Hayali ihracat' yapılıyordu. Bu kez, 'Hayali ithalat' da gerçekleşti. Tekstil ve nakliyat üzerine başlatılan operasyon devam ediyor. Şu anda 26 kişi hakkında işlem yapılıyor. Bunların bir çoğu gözaltına alındı. Sayı daha da artacak" diye konuştu. 

DHA

Okunma Sayısı: 1478
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı