"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ek gösterge bir işe yaramayacak

19 Haziran 2022, Pazar 21:00
Birleşik Kamu-İş Konfederasyonu Genel Başkan Mehmet Balık, 3600 ek gösterge çalışmasının ayrıntılarına göre, 600 puanlık ek gösterge artışı kamuoyuna yansıtıldığı kadar önemli çalışmaları içermediğini belirterek, “600 puan yansıtılacak olan kamu emekçilerinin maaşlarına 141.26 lira, emeklilerin maaşlarında ise 118 liralık bir artış olacaktır” dedi.

3600 ek göstergesi ve 30 yıl hizmeti olan emekli öğretmenin aylığının sadece 170,5 lira, ek göstergesi 2200 olanlarda bu artışın 100 TL olduğunu bildiren Mehmet balık, yaşam maliyetlerinin yüzde 159,6 oranında arttığı bu süreçte ek gösterge hiçbir işe yaramadığını söyledi. 

Recep Gören - Ankara

***

Okumak için tıklayınız:

Memurlar itiraz etti
3600 ek gösterge: Eşitsizlik devam edecek
Bakanlıktan 3600 ek gösterge düzenlemesinin detaylarına ilişkin açıklama
3600 ek gösterge tepkisi: Kazanç yok, kayıp var

 

Okunma Sayısı: 2846
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı