"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ertelenen toplu sözleşme görüşmelerinin ikinci toplantısı başladı

12 Ağustos 2015, Çarşamba 11:54
Kamu görevlilerinin 2016-2017 yıllarına ilişkin mali ve sosyal haklarını belirlemek üzere yürütülen ve dün ertelenen toplu sözleşme görüşmeleri toplantısı bugün saat 11.00'de tekrar başladı.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'ndaki görüşmelerde kamu işveren heyetine Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kamu görevlileri sendikaları heyetine ise Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın başkanlık yapıyor. Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ve KESK Genel Başkanı Lami Özgen de görüşmede yer aldı. 

Toplantı, Bakan Faruk Çelik’in salona gelmesiyle başladı. İlk toplantıda sendikalar taleplerini aktarmışladı. Bugün hükümet taleplerini sendikalara iletecek. 22 Ağustos’a kadar görüşmelerden karar çıkması bekleniyor. Bu süre zarfında toplu sözleşme üzerinde anlaşma sağlanamazsa Kamu Görevlileri Hakem Kurulu devreye girecek, en son 31 Ağustos’ta zamları belirleyecek.

Okunma Sayısı: 1461
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı