"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

FD Mühendislik de konkordato ilân etti

24 Ekim 2018, Çarşamba 17:01
Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Emniyet Genel Müdürlüğü, TCDD, Merkez Bankası, ODTÜ, SGK gibi bir çok devlet kurumuyla iş yapan FD Proje konkordato istedi.

Sözcü’de yer alan habere göre Ankara 1. Asliye Ticaret Mahkemesi 2018/706 kararında ağırlıklı olarak resmî kurumların yapım ve onarım işlerini yapan FD Mühendislik’e geçici mühlet kararı vererek komiser heyeti görevlendirdi. 2006 yılında banka şubelerinin mekanik ve elektrik tesisat işleriyle sektöre giren ve daha sonra özel konuş ve işyeri proje uygulamaları gerçekleştiren şirketin iş yaptığı kurumlar arasında ODTÜ, Türk Kızılayı, Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları, PTT, Rekabet Kurumu, Millî Savunma Bakanlığı, Milli Piyango İdaresi, Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürlüğü, Kara Kuvvetleri, Kara Harp Okulu, İller Bankası, Hava Kuvvetleri Komutanlığı, Halkbank, Hacettepe Üniversitesi, Emniyet Genel Müdürlüğü, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı gibi devlet kurumları yer alıyor.

Okunma Sayısı: 1475
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı