"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fırıncıların rekabeti vatandaşa yaradı

13 Haziran 2015, Cumartesi 13:46
Kırıkkale’de fırıncıların ekmek rekabeti, vatandaşın işine yaradı. Daha önce 70 kuruşa satılan ekmek bazı fırınlarda 60, bazısında 50, bazısında ise 35 kuruşa kadar düştü.

Önceden günde ortalama bin ekmek satan fırıncılar, 2 bin tane satmaya başladı.

Ekmeğin fiyatını düşürürken gramajı azaltmadıklarını söyleyen fırıncılar, aralarında birlik olmadığı için böyle yaptıklarını belirtti. Ekmeğin fiyatının düşmesinin iyi olduğunu belirten Mustafa Kaplan isimli vatandaş, “Ekmekte bir istikrar yok. Bir iniyor, bir çıkıyor. Genellikle rekabetten dolayı çoğunlukla iniyor, bu da bizim işimize geliyor.” dedi. Ali Yıldız ise fiyatların düşmesinden yakınarak, "Ekmek fiyatları düştü ama bazı işletmelerde kalitesi de düştü. Yetkililer bir an önce denetleme yapsın. Ekmek fiyatları düşürülebilir, bu rekabetti ama kalitesinin de düşürülmediğine inanamıyoruz." ifadesini kullandı.

Okunma Sayısı: 2318
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı