"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Küçük esnaf öldü’

25 Mayıs 2021, Salı 17:00
Ankara’daki Hacı Bayram Camii esnafı, pandemi sebebiyle iki yıldır hacca ve umreye gidilmediği için batma noktasına geldi.

 

Esnaf, mağduriyetini; “Küçük esnaf öldü. Ulus civarında küçük esnaf kalmadı” sözleri ile aktardı. İki yıldır “kendilerinden yediklerini” dile getiren Seyit Karakaya, müşterinin gelmediğini vurgulayarak; “Üç gün çalışıyoruz, hafta sonu iki gün kapalıyız, kiralarımız birikti” dedi. Hasan Çakır, hac ve umreye gidiş durduğu için iş yapamadıklarını belirterek, belediyenin ve devletin yaptığı yardımların giderlerini karşılamadığını söyledi.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1038
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı