"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Manisa'da da ekmeğe zam!

27 Ocak 2016, Çarşamba 15:56
Manisa’da ekmeğe yüzde 11 zam geldi.

Böylece 250 gr. ekmeğin fiyatı, 90 kuruştan 1 liraya çıktı.

Manisa Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) ocak ayı olağan meclis toplantısında Yunusemre, Şehzadeler ve Saruhanlı ilçelerinde satılan ekmeğin tavan fiyatı, 1 lira olarak belirlendi.

Toplantıda MTSO Yönetim Kurulu Muhasip Üyesi Mehmet Yılmaz, konu hakkında bilgi verdi. Üç yıl boyunca ekmeğe zam yapılmadığını belirten Yılmaz, tavan fiyatın 90 kuruştan 1 liraya çıkarılması yönünde karar alındığını, bunun Yunusemre, Şehzadeler ve Saruhanlı ilçelerinde uygulanacağını belirtti. Yılmaz, ekmeğin gramajının sabit olduğunu fakat fiyatının bölgelere göre belirlendiğini, Türkiye genelinde ise fiyatların 1 ile 1,25 lira arasında değiştiğini kaydetti.

Etiketler: manisa, zam, ekmek fiyatı
Okunma Sayısı: 1200
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı