"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mayıs ayı için altın alacaklara önemli tavsiye

11 Mayıs 2016, Çarşamba 11:07
Altının gram fiyatı, yüzde 0,8 yükselişle 121,07 liradan alıcı buluyor.

Dün 120,56 liraya kadar yükseldikten sonra günü 120 liradan tamamlayan gram altın, saat 10.15 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,8 yükselişle 121,07 lira seviyelerinde seyrediyor. 

Altının onsu ise dün yüzde 0,2 yükselişle 1.266 dolardan günü tamamlamasının ardından bugün 1.272 dolardan alıcı buluyor. 

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarının dün dar bantta hareket ettiğini belirterek, "Bugünkü toparlanma isteğiyle birlikte altının ons fiyatı tekrar 1.285 dolar, altının gram fiyatı ise 122 lira seviyelerini test edebilir. Mayıs ayı için altın alacak yatırımcılara biraz daha beklemelerini tavsiye edebiliriz. Altın fiyatlarında yaşanan kısa vadeli yükselişler, yatırımcısına yeni satış fırsatları verebilir." diye konuştu. 

Kapalıçarşı'da 10:15 itibarıyla çeyrek altın 198 liradan, Cumhuriyet altını ise 808 liradan satılıyor.

AA

Okunma Sayısı: 1818
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı