"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mühendisler de işsiz

23 Nisan 2021, Cuma
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, özelleştirme sonucu işyerlerinin kapanması sebebiyle Türkiye’nin adeta işsiz mühendisler ülkesi haline dönüştürüldüğünü söyledi.

Kamu kurumlarında temizlik işlerinde çalışan üniversite mezunlarının olduğuna dikkat çeken Gürer, mühendisliğin imrenilen, olmak istenen meslekken, günümüzde işsiz kalmalarının bu mesleğin varlığını da tehdit ettiğini belirtti. TBMM Genel Kurulu’nda sayıları her geçen gün artan işsiz mühendislerin yaşadığı mağduriyete dikkat çeken Gürer, “Ziraat mühendisi, gıda mühendisi, çevre mühendisi, inşaat mühendisi, mimar, şehir planlamacısı, veteriner, iktisadi ve idari bilimler fakültesi mezunları iş bulamıyor” dedi.     

Ankara - Fatih Karagöz 

Okunma Sayısı: 2272
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı