"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Petrol fiyatı tarihinde bir ilk yaşandı

15 Ocak 2015, Perşembe 16:14
Brent petrol fiyatı tarihinde ilk kez ABD hafif ham petrolünün altına düştü.

Türkiye'nin de akaryakıt fiyatlarını belirlemede temel aldığı Brent petrolünün fiyatı, ABD hafif ham petrolü fiyatının altına geriledi.

ABD PETROLÜ İLK KEZ GEÇTİ!

Fazla üretim ve düşük talebiyle bir süredir aralıksız düşen Brent petrolünün fiyatı yaklaşık altı yılın en düşük düzeyi olan 45.23 dolara kadar indikten sonra toparlandı ve 48.50 dolara kadar çıktı.

Daha sonra 47 dolar düzeylerine inen Brent 47.55 dolar dolaylarında hareket ederken, ABD hafif hampetrolünün fiyatı ise 47.61 dolar düzeyinde tutundu.

Böylece, her zaman ABD hafif petrol fiyatının 5-7 dolar üzerinde olan Brent petrolü ilk kez ABD petrolünün altına inmiş oldu. Daha sonra Brent ve ABD ham petrolü fiyatları 47.65 dolarda eşitlendi.

Okunma Sayısı: 1454
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı