"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Petrol yeniden 30 doların üzerine çıktı

19 Ocak 2016, Salı 20:15
Varil petrol fiyatı, dün 28 doların altına inerek 20013 yılından bu yana en düşük seviyeye inmesinin ardından bugün tekrar 30 dolar barajının üzerine çıktı.

Yüzde 5,5 değer kazanan Brent tipi varil petrolün fiyatı 30,12 dolar olurken, WTI tipi varil petrolün fiyatı da yüzde 2,7 artarak 31,21 dolara yükseldi. Petrol fiyatındaki yükseliş rubleye de olumlu yansıdı. Moskova Borsası’nda bir rubleden biraz fazla değer kaybeden dolar 78,12 rubleden, 1,2 ruble değer kaybeden Euro ise 84,86 rubleden işlem gördü. 

Uzmanlara göre petrol fiyatlarındaki bugünkü artışın sebebi Çin’in yüksek petrol kullanım oranı oldu. Çin, 2015 yılında bir önceki yıla göre yüzde 2,5 artışla günlük 10,32 milyon varil petrol tükettiğini açıkladı.

Etiketler: petrol, brent, wti, ruble
Okunma Sayısı: 1119
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı