"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Rusya: Varil petrol fiyatı 20 dolara düşebilir

28 Aralık 2015, Pazartesi 15:46
Rossiya-24 televizyon kanalına verdiği röportajda petrol fiyatlarını değerlendiren Rusya Başbakan Yardımcısı Arkadi Dvorkoviç, varil petrol fiyatının 20-25 dolar seviyesine inebileceğini söyledi.

Dvorkoviç, ”Düşebilir, ama bu kesin düşeceği anlamına gelmiyor. Düşmesi halinde bu durum uzun vadede devam etmeyecektir.” şeklinde konuştu.

Petrol üreten her ülkenin bu duruma dayanabileceğini söyleyen Dvorkoviç, daha sonra yatırımlarda azalmanın kaçınılmaz olacağını ve dolayısıyla arzın düşerek fiyatların yükseleceğini savundu. Petrol fiyatlarında tahminde bulunmanın çok zor olduğunu ifade eden Başbakan Yardımcısı, “Petrol fiyatları bugünkü seviyesinde de kalabilir, birkaç dolar aşağıya da düşebilir, fakat gelecek yıl tam tersi de olabilir.” şeklinde konuştu.

2016’DA PETROL ÜRETİMİNDE DÜŞÜŞ BEKLENMİYOR

Rusya’da gelecek yıl petrol üretiminde bir düşüş beklemediklerini belirten Dvorkoviç, “Üretim hacminde sert bir düşüş beklememeliyiz. Küçük değişiklikler her zaman olabilir, azalabilir de artabilir de, fakat biz ciddi bir etki beklemiyoruz.” dedi.

Okunma Sayısı: 1334
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı