"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Soğuk havalar pazarcı esnafını da vurdu

02 Ocak 2016, Cumartesi 14:48
Kırklareli'nde hava sıcaklığının eksi 6 dereceye düşmesiyle süs havuzları buz tutarken, halk pazarındaki esnaf da soğuktan olumsuz etkilendi.

Tüm yurtta görülen soğuk ve yağışlı hava Kırklareli'nde de etkili oldu. Kentteki süs havuzları buz tutarken, halk pazarındaki çok sayıda esnaf tezgah açamadı.  

Kırklareli Seyyar Pazarcılar Odası basın sözcüsü Erdinç Günel, tüm yurdu etkisi altına alan soğuk havanın pazarcı esnafını da olumsuz etkilediğini söyledi.

Hava sıcaklığının eksi 6 dereceye kadar düşmesi nedeniyle birçok esnafın tezgah açamadığını belirten Günel, tezgah açan esnafın da çeşitli yöntemlerle ısınmaya çalıştığını kaydetti.

Vatandaşların da soğuk hava nedeniyle pazara ilgi göstermediğini dile getiren Günel, pazarcı esnafının tüm zorluklara rağmen vatandaşlara hizmet sunmaya çalıştığını anlattı.

Pazarcı esnafından Okan Kay ise sabah saatlerinde hava sıcaklığının eksi 8 dereceye kadar düştüğünü vurgulayarak, zor şartlar altında tezgah açtıklarını ifade etti. 

Meteoroloji yetkilileri, yarın ve pazartesi günü yoğun kar yağışı beklendiğini bildirdi.

AA

Okunma Sayısı: 1245
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı