"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Şu an ikinci el taşıt alan karlı çıkar’

31 Ekim 2015, Cumartesi 12:22
Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) ve Başkent Otomobilciler Derneği (BOD) Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Erkoç, şu an ikinci el taşıt fiyatlarının uygun olduğunu ifade etti.

Erkoç, “Fiyatlar uygunken taşıt alan karlı çıkar, beklerse aynı taşıta daha çok ödemek durumunda kalabilir.” uyarısında bulundu.

Erkoç, aşrı kur artışının sıfırda pahalılığa neden olduğunu ve talebi ikinci ele kaydırdığını belirtti. Erkoç, ikinci elde giderek artacak talebin sektörde fiyatları çok daha yukarılara iteceğini vurguladı. 

Erkoç, ikinci elde tüketicinin en büyük sıkıntısının kandırılma riski olduğuna temas etti ve “Kilometresiyle oynanmış, ağır kazalara karışmış, ciddi teknik ve kalıcı sorunları olan taşıtları bilmeden, değerini aşan paralar ödeyerek alanların yaşadığı mağduriyetleri, hukuki sorunları, sektörde devam eden kayıt dışılığı önleyecek, güveni temin edeceğiz. ” dedi.

Otomobil satış alanı OTONOMİ’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Aydın Erkoç, şunları kaydetti: 

“Güven çok önemli. OTONOMİ’de satılan taşıta kontrolleri yaparak 1 sene garanti vereceğiz. Bu arada burasının bir ticaret merkezinden ibaret olmasını temenni etmedik, sosyal tarafı da ele aldık. OTONOMİ içinde kafe ve restoranlar, camiler de bulunuyor. Aileler ve çocukları için zengin sosyal aktivitelerimiz olacak. Dolayısıyla OTONOMİ, bu yönüyle de tam anlamıyla bir ‘Otomotiv Yaşam Merkezi’ olacak. İlgilileri açılışımıza bekliyoruz.”

Okunma Sayısı: 2035
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı