"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Tatile nasıl gidecek, orada ne yiyeceğiz?

23 Mayıs 2024, Perşembe 22:34
Düşük maaşları ve artan hayat pahalılığı nedeniyle geçim sıkıntısı çeken emekliler, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ın, Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurtlarında emeklilerin yaz aylarında ücretsiz kalarak tatil yapabilecekleri açıklamasına tepki gösterdi.

Emekli bir vatandaş, “Öyle bir durumumuz yok. Eve zor gidip geliyoruz. Parayı nereden bulup ne yiyip ne harcayacağız? Yatmak önemli değil ki” dedi.

Başka bir emekli ise, “Tatil mi? Biz karnımızı doyuramıyoruz sen tatilden bahsediyorsun. Bakan söylüyor kendi kendine. Bakanın, bir eli yağda bir eli balda. Umrunda mı sanki” diye konuştu. Emekli bir vatandaş, duruma tepki göstererek şunları söyledi: “Beni kim götürecek? Benim gibi aç adamı. Ne ile gideyim? Emekliler ne yiyecek?” Bir vatandaş, “Ben daha Ankara’dan başka bir yere gitmedim. Tatile de gitmeyeceğim. Paramız ancak bize yetiyor. Bedava deseler de para çıkacak bir şekilde” ifadelerini kullandı.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 1045
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İlhan

    24.5.2024 09:09:43

    Emeklilerin büyük kesimi tatil bırakın ,sağlık için hastahaneye giderken dahi binbir çile çakiyor.Yeni yapılan hastahaneler neden yerleşim yerlerinin dışında,neden ulaşım için önce gereken işler yapılmıyor. Tatil ucuzlamış kim-kimlere ve derdin tatil mi önce geçim mi diye sorsanız emekliye % 80-90 nı geçim der .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı