"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TOBB'un ve TÜSİAD'ın ortak açıklamasında diplomasi vurgusu

14 Ağustos 2018, Salı 09:48
TOBB ve TÜSİAD'dan, hükümetin açıkladığı ekonomik programın hedefleri ve alınmakta olan önlemlerin başarısı için iş dünyasının desteğe kararlı olduğu bildirildi.

TOBB ve TÜSİAD'dan yapılan ortak açıklamada, "Hükümetin açıkladığı ekonomik programın hedefleri ve alınmakta olan önlemlerin başarısı için iş dünyası destek olmaya kararlıdır." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Türkiye ekonomisinin temelleri sağlamdır ve bu süreçte reel sektörün üretim ve istihdam kapasitesinin korunması önem arz etmektedir. ABD ile mevcut sorunların stratejik ortaklık çerçevesinde diplomasi yoluyla çözülmesi için çaba göstermeye devam edilmeli. Gerekli önlemlerin uygulanmasıyla ekonomimizin yeniden dengelenerek sürdürülebilir büyüme sürecine süratle döneceğine inancımız tam."

AA

Etiketler: tobb, tüsiad
Okunma Sayısı: 1421
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı