"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Toyota Türkiye, otomotivde "en iyi işveren" seçildi

14 Mayıs 2016, Cumartesi 17:36
Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ, "en iyi işveren" seçildi.

Toyota'dan yapılan açıklamaya göre şirket, Great Place to Work Türkiye'nin her yıl yayınlanan "Türkiye'nin En İyi İşverenleri 2016" listesine giren tek otomotiv markası oldu.

Dünyada 16 milyondan fazla çalışanı temsil eden Great Place to Work Enstitüsü tarafından yapılan araştırmaya yüksek kurum kültürüne sahip 99 firmanın 64 binden fazla çalışan katıldı.

Araştırma sonucunda Toyota Türkiye, 50-500 çalışan kategorisinde Türkiye'deki 13 firma arasına girmeyi başararak "Türkiye'nin En İyi İşverenleri" listesinde yer aldı. 

AA

Etiketler: toyota, türkiye, işveren
Okunma Sayısı: 1767
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı