"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Trabzonspor Sportif AŞ'den satınalma açıklaması

14 Ekim 2014, Salı 17:30
Trabzonspor Sportif AŞ, Trabzonspor Futbol İşletmeciliği AŞ'nin sahibi olduğu Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim AŞ'nin yüzde 48'lik payının 44,4 milyon liraya satın alınmasına karar verildiğini bildirdi.

 

Trabzonspor Sportif AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yer alan açıklamasında, hakim ortakları Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den olan alacaklarının tahsili konusunda yürütmekte oldukları çalışmalar kapsamında, Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Ticaret AŞ'nin yüzde 48'lik payına tekabül eden 3 bin 300 adet pay senedinin 44 milyon 390 bin 371 TL bedelle satın alınmasına karar verildiği kaydedildi.

Satın alma bedelinin Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Şirket'e olan borçlarından mahsup edileceği kaydedilen açıklamada, şunlar belirtildi:

"Yapılması planlanan bu işlemle ilgili olarak devreden taraf konumunda olan hakim hissedarımız Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'na (EPDK) 'pay devri izni' için gerekli başvuruda bulunulmasına ayrıca karar vermiştir. Kapanış işlemi (pay devri ve mahsup işlemi) EPDK'nın vereceği izne müteakip gerçekleştirilecektir. 

EPDK'nın izni sonrasında pay devrinin gerçekleştirilmesi ile hakim hissedarımız, Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'den bugün itibari ile 79 milyon 50 TL olan alacağımızdan, 44 milyon 390 bin 371 TL tahsil edilmiş ve alacağımız 34 milyon 659 bin 629 TL'ye indirilmiş olacaktır."

Etiketler: trabzonspor, satın alma
Okunma Sayısı: 940
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı