"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

TÜSİAD, AB Bakanı'nı ağırladı

25 Aralık 2014, Perşembe 13:19
Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD), Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakerecisi Volkan Bozkır'ı ağırladı. Bakan Bozkır, TÜSİAD yönetimi ile bir araya gelerek AB süreci ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

TÜSİAD Genel Merkezi'nde basına kapalı gerçekleştirilen toplantı sonrası Bakan Bozkır ve TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer, kısa bir bilgilendirme yaptı. Avrupa Birliği sürecine uzun yıllardan beri inanarak destek veren TÜSİAD ile 2015-2016 yılında da birlikte hareket etmeyi arzuladıklarını söyleyen Bozkır, "Her zaman yanımızda bizim çok büyük destekçimiz olan TÜSİAD ile gelecek yılın başından itibaren neler yapabileceğimizi, ne şekilde geliştirebileceğimiz çok detaylı bir şekilde konuştuk. Önümüzdeki dönemde hem Türkiye’de hem yurtdışında birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz. Görüş alışverişlerimizi devam ettireceğiz. Türkiye’nin çok önemli projelerinde demokratik reformlar olsun, çevre olsun, gıda güvenliği olsun Avrupa Birliği sürecinde bütün boyutlarında TÜSİAD’ın birikimini tecrübelerini ve insani katkılarını birlikte değerlendirmekten memnuniyet duyacağız." diye konuştu.

TÜSİAD Başkanı Haluk Dinçer de TÜSİAD yönetim kurulu ve üyeleriyle Volkan Bozkır’ı ağırladıklarından memnuniyet duyduğunu kaydetti. Dinçer, "Kendisi ile 62. hükümetin ve bakanlığının ilk 4 ayda yaptığı çalışmaları gözden geçirdik. Bizce 62. hükümetin 2023 hedefi heyecan verici. Bu hedefi destekliyoruz. Esasen sayın bakanın bu görevi üstlenmesi başlı başına Türkiye için bir şanstır. Bu süreçten ve bu çalışmalardan memnunuz. İşimiz kolay değil onu da biliyoruz. Ama 2023 hedefine inancımızı sürdürüyoruz." şeklinde konuştu. 

Açıklamanın ardından Bakan Bozkır ve TÜSİAD Başkanı Dinçer salondan ayrıldı.

Etiketler: tüsaid, ab, 2023 hedefi
Okunma Sayısı: 975
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı