"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ucuz yağ kuyruğu

21 Ocak 2022, Cuma 18:30
Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ülke genelinde 5 litrelik ayçiçek yağını 99 liradan satışa sundu.

Fiyatı 200 liraya kadar çıkan yağı ucuza almak isteyen Kütahyalılar günün erken saatlerinde kurum önüne gelerek soğuk havaya rağmen sırada beklediler.

Gazete Duvar’ın haberine göre, kurum önünde oluşan yağ kuyruğuna tepki gösteren Mehmet Emre, “Kuyrukları eleştirenler görün memleketin halini. 20 sene sonra memleketi getirdiğiniz nokta bu. Bu millete reva gördüğünüz kepazeliğin bedelini elbette ödetecektir bu halk” dedi.

Kuyrukta beklemeden yağı ucuza almak isteyen vatandaşlar PTTAVM üzerinden de Toprak Mahsulleri Ofisi’nden ayçiçek yağı siparişi verilebiliyor. 5 litrelik yağ, herhangi bir kargo ücreti ödenmeksizin internet üzerinden 101 liradan satılıyor. 

 

Etiketler: ucuz yağ, kuyruk
Okunma Sayısı: 2348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Adil

    22.1.2022 14:08:30

    Dün üretim azdı yoktu, bugün üretim var ama alacak para yık, ama olsun yol yaptık kuyruklar olsun diye

  • Hüseyin İlhan

    22.1.2022 06:57:37

    80 Öncesi koaliyon dönemi görüntüleri bunlar.Zira şu an dönya lideri,asırların süperi,ümmeti Muhammedi katillere peşkeş çekip temsilde iddialı liderinin dahiyane ve adaletli idaresinde bunalr şakadır şaka.

  • salih

    21.1.2022 23:44:40

    Maşallah. Varlık , zenginlik kuyruğu bunlar . Türkiye resmen uçuşa geçti değil mi Başkanlık sistemi ile. Çağ atladık resmen. Avrupa bizi kıskanıyordur. Geçen seçimde Akp ye her iki kişiden biri oy vermişti. Gelecek seçimde herkes oy versin. Yoksa dış güçler gelir ha…

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı