"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Yoğun talep bilet fiyatlarını yükseltti

24 Mart 2019, Pazar 19:00
İstanbul Havalimanı’na taşınmaya artık sayılı günler kala, Yeşilköy Havalimanı’ndan son tarifeli uçuşa yoğun ilgi var.

Yeşilköy Havalimanı’ndan son uçuş olarak tarihe geçecek olan Türk Hava Yolları’nın 6 Nisan tarihindeki TK 54 sefer sayılı İstanbul-Singapur uçuşu büyük ilgi görüyor.

Boeing 777 tipi 350 yolcu kapasiteli uçak ile yapılacak tarihî uçuşun hem business hem de ekonomi sınıflarında bilet fiyatları taleplerdeki artış sebebiyle normal günlere göre arttı. 

Normal günlerde ekonomi sınıfında ortalama 3 bin 400 lira olan bilet fiyatları 4 bin 786 liraya, business sınıfında ise 12 bin lira düzeyinde olan bilet fiyatları ise yoğun talepler sebebiyle 17 bin liraya kadar yükseldi.

10 saat sürecek uçuş, Yeşilköy Havalimanı’ndan yapılacak olan son tarifeli uçuş olarak tarihe geçecek. Büyük taşınma sonrası,THY’nin ilk uçuşu 6 Nisan saat 14:00’te İstanbul Havalimanından gerçekleşecek.

Büyük Göç sonrası gerçekleşecek ilk uçuş ise Türk Hava Yolları’nın saat 14:00’daki TK2154 sefer sayılı Ankara Esenboğa Havalimanı uçuşu olacak. Bu uçuşa da gösterilen ilgi de giderek artıyor.

Okunma Sayısı: 1902
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı