"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘Zenginin hükümeti’

19 Temmuz 2021, Pazartesi 21:00
Kurban Bayramı arefesinde, Ankaralı besiciler, kurbanlıklarını satamadığından dert yandı.

Mühye köyünden genç bir besici, “Bu seneki maliyetler çok yüksek, zararla satış yapıyoruz. Geçen sene 14-15 bin liraya satılan danalar bu sene 17 bin lira. Maliyet yüksek, kar düştü. Et para etmiyor. Bize sadece rezilliği kaldı. Kestirdiğimiz kadar kestireceğiz. Ondan sonra da bırakacağız bu işi” dedi. Bir diğer besici ise, “Kurbanlıklarımızı satamadık. Daha 25 tane hayvanım duruyor. Yem 165 lira. Geçen sene 80 liraydı. Vatandaşa kurban parası veriyorum diye kandırıyor. Zengine veriyor. Zenginin hükümeti" dedi.

Okunma Sayısı: 1218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı