"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

10 ilde seçim sonuçlarına itiraz

01 Nisan 2019, Pazartesi 18:26
AK Parti Osmaniye, Sivas, Rize ve Artvin'de, MHP, Osmaniye, Kırklareli ve Kırşehir'de, CHP Giresun ve Artvin'de, İYİ Parti Kırıkkale ve Manisa'da seçim sonuçlarına itiraz etti

Manisa, Kırklareli, Kırıkkale, Kırşehir, Osmaniye, Sivas, Rize, Artvin, Gümüşhane ve Giresun'da bazı sandık sonuçlarına itirazda bulunuldu.

Osmaniye'de, MHP, resmi olmayan sonuçlara göre 52 oyla kaybettiği Bahçe ilçesinde, AK Parti de merkeze bağlı Cevdetiye ve Düziçi'ne bağlı Yarbaşı beldesinde seçim sonuçlarına itiraz etti.

Kesin olmayan sonuçlara göre AK Parti adayı İbrahim Baz'ın 52 oy farkla yeniden belediye başkanı seçildiği Bahçe'de, Ömer Okan Fettahlıoğlu ile yarışa giren MHP seçim sonuçlarına itirazda bulundu.

Bu arada, AK Parti de resmi olmayan sonuçlara göre, İYİ Parti adayı Mehmet Özer'in belediye başkanı seçildiği merkeze bağlı Cevdetiye ile CHP adayı Mustafa Kaynar'ın seçildiği Düziçi ilçesine bağlı Yarbaşı beldesinde oyların tekrar sayılması için seçim sonuçlarına itiraz etti.

Resmi olmayan sonuçlara göre, Cevdetiye'de İYİ Parti ile AK Parti adayı arasında 48, Yarbaşı'nda CHP ile AK Parti adayı arasında 63 oy fark bulunuyor. 

NTV

Etiketler: Seçim2019, itiraz
Okunma Sayısı: 2495
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı