"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

3 şehirde umut tacirlerine darbe vuruldu

21 Ekim 2015, Çarşamba 13:47
Bodrum merkezli üç kentte insan kaçakçılığına yönelik gerçekleştirilen polis operasyonunda, biri kadın 12 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan zanlılar, adliyeye sevk edildi.

Bodrum İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği ekipleri, insan tacirliği yapan bir gruba yönelik çalışma başlattı. Teknik takip ve istihbarat çalışmalarının ardından başta Bodrum olmak üzere İzmir ve İstanbul'da geçen pazar günü eş zamanlı operasyon düzenlendi. Bodrum'da 9, İstanbul'da 2 ve İzmir'de 1 olmak üzere 1'i kadın 12 kişi gözaltına alındı. Tüm zanlılar, Bodrum'a getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından zanlılar B.Ç., Z.S., M.K., E.Ş., E.K., O.K., O.B., C.D., B.B., M.E., A.K. ile F.Ö. adlı kadın bugün adliyeye sevk edildi.

Öte yandan; operasyonda 22 kaçağın da yakalandığı belirtildi.

DHA

Okunma Sayısı: 1722
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı