"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

45 yaş altı çalışanlar bireysel emekliliğe dahil edilecek

02 Ağustos 2016, Salı 10:54
TBMM Başkanlığına sunulan tasarıyla, çalışanlar otomatik olarak bireysel emeklilik planına dahil edilecek.

Sistem ile 45 yaş altında olan ücret karşılığı bağımlı çalışanlar, iş verenleri aracılığıyla bir emeklilik planına dahil olacak.

 

AA

Okunma Sayısı: 2386
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sami

    2.8.2016 12:52:22

    eyvah eyvah benim partime!Bakın yaptığına.yahu ben ferdi emekliliği istemiyorum irademe neden ipotek koyuyorsun.bu mu demokrasi.Yoksa israftan,üretimsizlikten hırsızlıktan dolayı boşalan hazineyi bu yolla mı doldurmak istiyorsunuz.hani imf ye borç veriyorduk.desenize ekonomide yolun sonu göründü, ekonomi sos veriyor çok bağırmak dünyaya meydan okumak karın doyurmuyor değerli idarecilerim.tam demokrasi çok üretim,eşit paylaşım israfsızlık ve hırsızlığa mani olmak kurtarır bu güzelim vatanı.tam demokrasi olunca hainler de darbeye teşebbüs edemez.yoksa kabile devletleri gibi canı isteyen silahı kapan darbeye yeltenir.Allah bu milleti islamiyeyi kötülüklerden ve kötülerden muhafaza eylesin.

  • CESUR ADAM

    2.8.2016 10:58:30

    Bu kararın mülahazası şu;Devleti tesadüflerle idare edenlerin DENİZ i bitirip yeni gölcüklerden umutlanmasıdır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı