"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

73 yaşında ve tutuksuz yargılanmak istiyor

01 Temmuz 2018, Pazar 17:26
Isparta’da gözaltına alınan 73 yaşındaki Ömer Ersin Çarpan karakolla kaldırıldığı hastane arasında mücadele veriyor.

Çarpan, ilerlemiş yaşına ve sağlık sorunlarına rağmen, gözaltına alınmıştı. Aydın Emniyet Müdürlüğü’nün terörle mücadele şube ekipleri tarafından Uluborlu’daki evinde gözaltına alınan Çarpan, sağlık sorunlarından dolayı Uluborlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. 3 saate yakın müşahede altında tutulan Çarpan’ın durumu ağırlaşması üzerine Isparta Şehir Hastanesi’ne sevki yapıldı. Hastanede 1 gece yoğun bakımda doktor kontrolünde tutulan Çarpan tekrar Aydın Emniyet Müdürlüğü’ne götürülmek üzere yola çıkarıldı.  73 yaşındaki Ömer Ersin Çarpan sağlığının kötüleşmesi üzerine tekrar Şehir Hastanesi’ne getirildi. Kalp, şeker, tansiyon gibi birçok kronik rahatsızlığı bulunan ve by-pas, anjiyo gibi operasyonlar geçiren Çarpan’ın her gün  zorunlu olarak alması gereken ilaçları olduğu bildirildi. Gözaltı süresince yemek yemediği belirtilen Çarpan’ın yakınları tutuksuz yargılama istiyor.

Okunma Sayısı: 2886
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı