"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Acı haber iki hafta sonra geldi

16 Haziran 2016, Perşembe 10:28
Adana'da, geçen hafta zırhlı polis aracının devrilmesiyle yaralanan polis memurlarından biri daha tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Yaralı polis memurlarından Mehmet Oflaz, tedavi gördüğü Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tedaviye rağmen kurtarılamadı.

Şehit polisin cenazesinin hastanedeki işlemlerinin ardından Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacağı öğrenildi.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otobanı Sarıçam mevkisinde 8 Haziran'da zırhlı polis aracının devrilmesi sonucu yaralanan polis memurları Hakan Seçkin, Nihat Şener ve Mehmet Oflaz tedavi altına alındı. Yaralı polislerden Nihat Şener, 11 Haziran'da Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde şehit düştü.

AA

Okunma Sayısı: 1870
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı