"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adana'da keşif heyetine patlayıcı atıldı: 2 polis yaralı!

17 Ekim 2016, Pazartesi 17:45
Adana'da uyuşturucu davası için keşif yapan mahkeme heyetine el yapımı patlayıcı atıldı.

Çivi ve metallerle güçlendirilmiş el yapımı bombanın patlaması sonucu, heyette bulunan 2 memur hafif yaralandı, keşif aracında maddi hasar meydana geldi.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen bir uyuşturucu davası için keşif heyeti, bugün öğle saatlerinde merkez Seyhan İlçesi Hürriyet Mahallesi'ne geldi. Aralarında bir hakimin de bulunduğu heyet, keşif yapıp dönüş için Adalet Bakanlığı'na ait minibüse doğru hareket etti. Bu sırada henüz kimliği saptanamayan kişi veya kişilerce heyetin üzerine doğru çivi ve metallerle güçlendirilmiş el yapımı bomba atıldı.

Bir avukatın bombayı görüp, 'Bomba' diye bağırmasının ardından heyettekiler sağa sola kaçıştı. Minibüse isabet eden el yapımı büyük bir gürültü ile patladı. Keşif heyetinde yer alan zabıt katipleri Cumali Karayiğit ile Görkem Saitoğlu ayaklarından hafif şekilde yaralandı.

Yaralılar ve keşif heyeti Terörle Mücadele Şubesi'ne bağlı zırhlı araçlarla bölgeden uzaklaştırılarak Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, duvarlarında bölücü terör örgütü liderinin resimleri ve HPG imzalı sloganlar bulunan sokaklarda geniş çaplı araştırma başlattı.

Adana Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek, el yapımı patlayıcı atılan aracın yanına gelerek incelemelerde bulundu. Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin çalışmasının ardından hasar gören keşif aracı bölgeden götürüldü. Polis saldırıyı gerçekleştirenleri yakalamak için operasyonlarını sürdürüyor.

DHA

Okunma Sayısı: 1177
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı