"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Alpay eşine böyle veda etti

11 Ekim 2018, Perşembe 23:37
Yaklaşık iki yıl cezaevinde kalan yazar Şahin Alpay’ın hanımı vefat etti.

Alpay eşini şu cümlelerle ebediyete uğurladı; “Fatma’ya veda… Sevgili dost ve akrabalarımız, Hepimizin çok sevdiği eşim Fatma’yı son yolculuğuna uğurlamak için toplandık. Fatma benim aşkım, en yakın dostum, kurduğum ailenin temel direğiydi. Onun için ardından bir çift söz etmek istiyorum. Onu size anlatmama gerek yok. Sizler onu bütün güzellikleriyle, aklı, dirayeti, özgüveni, fikri hür ve vicdanı hür kişiliğiyle tanıyorsunuz. Çektiğimiz bütün sıkıntılarda dik durdu ve bana da dik durmayı telkin etti. Huzurunuzda ona bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. 55 yıl süren beraberliğimizin maalesef üç yılını sürgünde, iki yılını da hapiste geçirdim. Ondan ayrı kaldığım beş yıl için kendimi affetmiyorum. Huzurunuzda ondan bir kez daha af diliyorum. Bağımsızlığına çok düşkündü, kimseye tabi olmadan yaşadı ve öldü. Hepinizin bildiği gibi Fatmasız yaşamak benim için çok zor olacak… Birlikte yaşadıklarımızın hikâyesini yazıp ölmek istiyorum. Bu uğurlamaya katıldığınız, acımızı paylaştığınız için hepinize candan teşekkürler.”

Etiketler: şahin alpay
Okunma Sayısı: 4493
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Aydın

    13.10.2018 01:18:24

    Başınız sağ olsun Kardeşim, Merhuma Allah'dan Rahmet, mekanı cennet olsun şekliyle dua ediyorum... Sevgili Kardeşim, Şahin Alpay...

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı