"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Anadolu Ajansı'nın sitesi çöktü

05 Eylül 2015, Cumartesi 11:48
Anadolu Ajansı internet sitelerinde meydana gelen çökme nedeni hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, kurum sitelerinin sanal saldırıya maruz kaldığı tahmin ediliyor.

Binlerce abonesi bulanan Anadolu Ajansı'nın abenelik servisleri ile internet sitesi çöktü. Çökmenin sebebi hakkında henüz bir açıklama yapılmazken, kurum sitelerinin sanal saldırıya maruz kaldığı tahmin ediliyor.

Dünya Bülteni'nde yer alan habere göre sitenin internet sitesinde ya da abonelerine "teknik arıza" konusunda herhangi bir bilgilendirme yapılmaması "çökme" ihtimalini güçlendirdi.

Sabah saatlerinden itibaren abonelerine haber geçemeyen ajansın normal yayın yapan internet sitesi de çökmüş durumda.

Türkiye'nin en büyük haber ajansı olduğu bilinen Anadolu Ajansı'nın yaşadığı teknik sorunların saatlerce çözülememiş olması, çökmenin ya da saldırının boyutunun ağır olduğu yorumlarına neden oldu.

Kurumdan konuyla ilgili herhangi resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Kesinti saatlerce sürdü 

Ajansın kendi haber sitesi aa.com.tr 11:45 itibarıyla çalışmaya başladı, ancak ajanslara mahsus abonelik servisi hala çalışmıyor.

Okunma Sayısı: 1744
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı