"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara'nın en büyük çocuk mağazası açıldı

13 Haziran 2015, Cumartesi 16:39
Türkiye genelindeki mağazalarının toplam metrekaresi 80 bine ulaşan Civil Çocuk Giyim; 3 milyon liralık yatırımla 5 bin metrekarelik Ankara Etimesgut şubesini görkemli bir törenle hizmete açtı.

600 markanın 10 milyon çeşit ürününü kaliteli ve modern alışveriş imkânı ile sunan Civil, Türkiye genelindeki tamamı kendi öz sermayesi ile kurulan 50 mağazasıyla büyümeye devam ediyor. 52 kişilik geniş hizmet kadrosuyla açılan Civil’in yeni şubesi, Ankara’nın en büyük çocuk mağazası olma özelliğini taşıyor. Palyaço ve animasyon gösterileriyle eğlenceli bir havada geçen açılışta Ankaralılara özel her 250 TL’lik alışverişe 100 TL’lik hediye çeki dağıtıldı. 

Cadde mağazası konsepti ile yakaladığı “maliyet avantajını” müşterilerine yansıtan Civil, 600 markanın 10 milyon çeşit ürününü kaliteli ve modern alışveriş imkânı ile Ankara halkına sunmanın gururunu yaşıyor. 5000 metrekarelik alanda hizmet verecek olan yeni mağazanın açılışında; sürpriz sanatçılar, palyaço ve animasyon gösterileriyle birlikte, balon, pamuk şekeri ve popcorn dağıtımı gerçekleşti. Mülayim tiplemesiyle hafızalara kazınan ünlü şovmen Cengiz Çimen’in sunumuyla gerçekleşen açılışta; sürpriz hediyeler ve showlarla katılanlara eğlenceli dakikalar yaşadı. Yeni mağazanın açılışına özel kampanyalar düzenleyen Civil; yüzde 50’ye varan indirimler ve çocukların tüm ihtiyaçlarını karşılayacak bin bir çeşit ürün gamı ile Ankara halkına kaliteyi ve uygun fiyatı bir arada sunuyor.

Civil Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Mustafa Yıldıran’ın katılımı ile gerçekleşen açılış töreninde Yıldıran; “Civil olarak mağazalarımızı sadece tekstil mağazası olmaktan çıkardık. Bebek ve çocuk ayrımıyla başlayan süreç, kendi içinde branşlaşmaya geçti ve sonunda, araç gereç, ayakkabı, spor giyim, kozmetik, oyuncak, aksesuar, 9 ay 10 gün dediğimiz hamile ve anne reyonları oluşmuştu. Bir sonraki adımımızda da ürün gamımızı daha da genişletmeyi hedefliyoruz. 19. yılımızda bunun adımlarını atıyoruz. 2015 yılı için hedeflerimizi %40 büyüme üzerinden planlıyoruz. 2014 yılı sonunda tamamı yenilenmiş 45 mağazamız ve 1100 çalışanımız ile tamamladık. 2015 yılında lokasyonları belli 8 yeni mağazayı bünyemize katacağız. Yaklaşık 10 bin m2 yeni satış alanı edinmiş olacağız. Bu metrekarelerden doğan maliyet avantajını önümüzdeki dönemde yine tüketicilerimize kampanyalar ile yansıtacağız. Ankara’da açmış olduğumuz bu yeni mağazamız ile Ankara halkının hakkettiği hizmeti sunmayı planlıyoruz ve herkes için hayırlı olmasını diliyoruz.” şeklinde konuştu. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 13623
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı