"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arnavutköy'de polise ateş açıldı

15 Haziran 2016, Çarşamba 14:32
Operasyonda bir saldırgan silahıyla birlikte ölü ele geçirildi. Operasyonda bir saldırgan silahıyla birlikte ölü ele geçirildi. Silahlı saldırıda yaralanan polis memuru şehit oldu

Arnavutköy'de uyuşturucu satıcılarına yönelik denetim sırasında aranan şüpheliyi gözaltına almak isteyen polis ekibine silahlı saldırı düzenlendi, çatışma çıktı. Saldırıda, ilçe emniyet müdürü ve bir polis memuru yaralandı.Bölgeye çok sayıda polis ekibi ve Özel Harekat sevk edildi.

Son dakika: Arnavutköy Belediyesi R. Muhtar Ahmet Ensar Parkı yakınlarında denetim yapan polis ekipleri, arandığı belirlenen bir kişiyi gözaltına almak istedi. Polise direnen şüphelinin yer aldığı gruptan ateş açılması üzerine bir polis memuru yaralandı.

Yaralı polisi bir süre alıkoyan şüphelilerle ekipler arasında çatışma çıktı. Çatışmada Arnavutköy İlçe Emniyet Müdürü de ayağından yaralandı. Yaralılar, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.  

YARALI POLİS ŞEHİT OLDU

Arnavutköy'deki silahlı saldırıda yaralanan polis memuru şehit oldu.

DHA

Okunma Sayısı: 2669
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı