"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakan Işık'tan flaş Münbiç açıklaması

03 Mart 2017, Cuma 12:10
Milli Savunma Bakanı Firki Işık yaptığı açıklamada ''Bölgede ciddi bir hareketlilik başladı. Türkiye'nin önceliği şu anda Münbiç'tir.'' dedi.

Bakan Işık : El Bab'dan sonra önceliğimizin Münbiç olduğunu ifade etmiştik. Bölgede ciddi bir hareketlilik başladı. Önce DEAŞ bazı yerleri rejime bıraktı . Şimdi de PYD/YPG bazı yerleri rejime bıraktı. Bu DEAŞ'ın, PYD/YPG'nin ve rejimin zaman zaman birlikte hareket ettiği iddiamızı doğrulayan bir gelişme. Birbirine düşman gibi gözüken bir çok yapının kolaylıkla bir araya geldiğini şu birkaç gündür süren hareketlilikten gördük. Bu noktada Türkiye'nin önceliği şu anda Münbiç'tir. Baştan beri ABD başta olmak üzere koalisyon güçlerinden bu konuda Türkiye'ye verilen sözlerin tutmasını bekliyoruz. Fırat'ın batısındaki PKK/PYD unsurlarının kesinlikle Fırat'ın batısından yani Münbiç'ten çelimkesini istiyoruz ve bunu da istiyoruz. Bu ABD'nin Türkiye'ye taahhütüdür. Bunun en kısa sürede yerine getirilmesini bekliyoruz. Bu konuda da çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

TSK ise ''PYD/YPG/PKK terörist unsurlarının Afrin’den doğuya, Münbiç’ten batıya doğru olabilecek saldırılarını durdurmaya yönelik alınan tedbirlerin uygulanmasına hassasiyetle devam edilmektedir.'' açıklamasında bulundu.

Ayrıntılar Bekleniyor...

DHA

Okunma Sayısı: 1996
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı