"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bakanlar Kurulu'nda 13 yıldan sonra ilk!

10 Nisan 2016, Pazar 13:00
Başbakan Davutoğlu başkanlığında, yarın Şanlıurfa'da yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısı, 13 yıl aradan sonra Ankara dışında ilk yapılan ilk toplantı olacak.

Bakanlar Kurulu, Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında yarın Şanlıurfa'da toplanacak.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugün gece saatlerinde Şanlıurfa'ya gidecek.

Şanlıurfa programı kapsamında Bakanlar Kurulunu toplamayı planlayan Davutoğlu, bu kente, Kurtuluş Savaşı sırasında verdiği destansı mücadeleyle büyük kahramanlık göstermesi dolayısıyla İstiklal Madalyası'nın takdim edileceği programa katılacak.

Şanlıurfa'da, ayrıca çeşitli temaslarda bulunması beklenen Davutoğlu'nun başkanlık edeceği Bakanlar Kurulu, 13 yıl aradan sonra ilk kez Ankara dışında toplanmış olacak.

Erdoğan'ın, Başbakanlık yaptığı dönemde, 4 Eylül 2003'te, Sivas Kongresi'nin yıl dönümü dolayısıyla Sivas'ta, Bakanlar Kurulu toplantısı yapılmıştı.

 

AA

Okunma Sayısı: 2289
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    11.4.2016 08:56:13

    Urfa önemli. Mübarektir. Gidilsin. Orası kilidi açan bir anahtar olur inşaallah!..

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı